Elaborarea strategiei de promovare si marketing;​
Implementarea masurilor de promovare si marketing ​
Participarea fiecarui SES la 2 targuri in domeniul de functionare/ targuri de economie sociala

In cadrul acestei activitatistructurile de economie sociala infiintate in cadrul proiectului au participat la targuri in domeniul de functionaretarguri de economie sociala, in vederea stabilirii contactelor cu potentiali clienti, a prezentarii produselor si serviciilor oferiteprecum si a informarii publicului larg asupra sectorului de economie sociala.

Astfelin luna mai 2015, partenerii implicati in implementarea proiectului, impreuna cu SES infiintate in cadrul acestuia, au stabilit de comun acord participarea in nume propriu la ONG Fest, cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania, un promotor al participarii publice, al comportamentului filantropic si voluntar, dar si o oportunitate de a aduce ONG-urile in atentia cetatenilor si a publicului larg. Organizat anual, ONGFest isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate. ONGFest a avut loc intre 8-10.05.2015 la Bucuresti, in parcul Herastrau, proiectul MATCA fiind reprezentat de catre:

- SES Rock House Events SRL (a avut stand impreuna cu Fundatia Doina Levintza)

- SES Atelier de croitorie Fundatia Doina Levintza

SES Matca Design SRL (a avut stand propriu).

La cea de-a șasea editie a festivalului care s-a intins pe parcursul a doua zile, au participat anul acesta, peste 130 de organizatii neguvernamentale din Romania si 35 din strainatate, din domeniile social, educational, civic, protectia copilului, cultura, urbanism, protectia mediului.

Structura de economie sociala Rock House Events a facut cunoscute publicului larg serviciile pe care le poate organiza:

 • Servicii pentru evenimente: 
 • Productie video-cinamatografica (spot, videoclip, emisiuni, concert, eveniment), in care se utilizeaza echipamente profesionale, precum:  una, doua sau trei camervideo; macara; steadycam; echipamente de lumini (exterior / interior).  
 • Echipamente de sunet pentru evenimente.
 • Fotografie (sedinte foto exterior / interior / fashion / produse / industrie; evenimente)  
 • Echipamente pentru concerte.
 • Servicii conexe organizarii unui eveniment, precum: prezentare multimedia, lumini, aparat confetti / baloane, catering, animatori etc.

In perioada 31.07.2015-02.08.2015, structura de economie sociala S.C. Rock House Events S.R.L, impreuna cu expertii beneficiarului proiectului - ANCE Europe, a participat la targul de economie sociala din Vama Vechejudetul Constanta, FOLK YOU. La acest targ in domeniul de functionare, S.C. Rock House Events S.R.L. s-a ocupat de filmarea concertelor din cadrul Festivaluluirealizat un foto corner unde cei doritori au fost fotografiati si au intrat in posesia fotografiilor, a distribuit materiale promotionale special create pentru acest eveniment cu prezentarea SES-ului si a activitatilor sale si a informat participantii cu privire la componenta sociala a organizatieiAlaturi de SES-ul beneficiarului au participat si ATELIER CERAMIC NORD PROD SRL - structura de economie sociala a partenerului national 2 (Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC) si Atelier de croitorie - MATCA, SES-ul partenerului national 3 (FUNDATIA DOINA LEVINTZA) din proiect, care au furnizat o parte din recuzita necesara realizarii “foto corner-ului”. La standul SES-ului au fost prezenti peste 2000 de vizitatori, s-au impartit aproximativ 5000 de flyere, special create pentru acest evenimentiar in jur de 300 vizitatori au dorit sa fie contactati ulterior. 

 

 

 

 

 

 

SES Rock House Events SRL a fost prezent la Oktoberfest Brasov in perioada 3-13.09.2015, cu scopul de a promova structura de economie sociala si principiile de functionare a acesteia, precum si de a identifica noi clienti. 

Pentru mai multe detalii despre participarea SES-ului în cadrul evenimentelor se pot accesa site-urile:

 • https://www.facebook.com/RHEvents/photos_stream?tab=photos_albums
 • http://www.rockhouseevents.ro/
Organizarea unor evenimente tip "Ziua Portilor Deschise" in cadrul fiecarui SES la care vor participa alte grupuri vulnerabile in scopul transferului de bune practici si a cresterii stimei de sine

In cadrul acestor evenimentefiecare SES a primit un numar de 15 persoane din alte grupuri vulnerabile, cu preponderenta persoane cu dizabilitati in scopul schimbului de experienta, a informarii in domeniul economiei sociale si a oportunitatilor de ocupare. Perioada de desfasurare a fost 01.06.2015 - 30.11.2015.

Au fost organizate urmatoarele zile ale portilor deschise:

 • 03.09.2015, 11.00 - 13.00, „Ziua Portilor Deschise” la SES MATCA DESIGN SRL, Bucuresti, str. Ion Campineanu, nr.3A. 
 • 20.09.2015, 13:30 - 19:00, „Ziua Portilor Deschise” la SES ROCK HOUSE EVENTS SRL si SES ATELIER DE CROITORIE „DOINA LEVINTZA”, Consiliul National al Dizabilitatii, Bucuresti, Str. Cauzasi nr. 26. Angajatii structurilor de economie sociala "Rock House Events" si "Fundatia Doina Levintza" create în cadrul proiectului strategic "M.A.T.C.A Munca - Adaptabilitate - Tradiție - Coeziune - Acțiune“ au spus povestea lor tuturor celor care, prin vulnerabilitate, sunt invincibili. Organizatorii de evenimente de la Rock House, croitoresele si designerii de la Fundația Doina Levintza i-au incurajat pe cei care aspira la un loc de munca intr-o intreprindere de economie sociala si nu au avut increderea sa transforme visul in realitate.

Organizarea unui targ de economie sociala in scopul promovarii parteneriatului dintre SES-urile create prin proiect sub egida MATCA si a angrenarii altor structuri de economie sociala in cadrul MATCA

Targul de economie sociala a fost organizat in Bucuresti si avut drept scop promovarea beneficiilor aduse comunitatiilor prin dezvoltarea structurilor specifice acestui al treilea sector al economiei 

 • In zilele de 18 și 19 septembrie 2015, la Institutul Cervantes, situat în București,  Bd. Regina Elisabeta nr. 38, Sala de expoziții, începând cu orele 10.00 a avut loc Targul de Economie Sociala organizat in cadrul proiectului MATCA. Acesta a fost organizat de Asociația Ance Europe, în parteneriat cu “AUR” - Asociația Națională a Specialiștilor în Resurse Umane (A.N.S.R.U), partener 1, Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, partener 2 si Fundația Doina Levintza, partener 3. La acest eveniment au participat structurile de economie sociala create in cadrul proiectului, precum si alte structuri de economie sociala apartinand diverselor domenii (catering, tipografie, atelier social de impletit papura, atelier social de design si articole promotionale, atelier de constructie a acoperisurilor din stuf, servicii in sprijinul persoanelor cu dizabilitati locomotorii, productie cosmetice, design amenajari interioare, etc.). Scopul acestui eveniment a fost oriectat catre doua directii, prima de promovare a parteneriatului dintre structurile de economie sociala create prin acest proiect sub egida MATCA, iar cea de-a doua de a angrena noi structuri de economie sociala in vederea unor colaborari fructuoase pe viitor.